[Home Hoofdafbeelding tekst]
Toegewijd aan zekerheid

Zoek direct of voer een artikelnummer in
[Home Iconen lijst]
[Home Infotekst]

Kwaliteit is een keuze

Memodent is uw kennispartner en leverancier van kwaliteitsproducten op het gebied van biomaterialen, implantologie, CAD/CAM en tandtechniek. Wij vinden dat iedereen moet kunnen kiezen voor een blijvend goed gebit. In een markt die steeds meer voor snel en goedkoop gaat, kiezen wij dan ook bewust voor kwaliteitsproducten en gedegen advies.

Goede producten zorgen ervoor dat u als professional uw werk vol vertrouwen kunt uitvoeren en dat we samen zekerheid kunnen bieden aan de patiënt. Door goede producten te leveren en als kennispartner te fungeren, biedt Memodent een hoog kwaliteitsniveau aan jou en je patiënt.

U gaat toch ook voor het beste? Bestel via de webshop of schrijf u in voor één van onze cursussen.   

Over ons Contact
[Home Product tekst]

Osteogenics Prosper Practice Recovery Initiative: 20% korting!

Na weken van praktijksluiting met alle financiële consequenties van dien heeft onze leverancier Osteogenics Biomedical het Prosper - Practice Recovery Initiative gelanceerd. Ter ondersteuning van onze klanten bieden wij t/m 31 oktober a.s. 20% KORTING op alle Cytoplast, Zcore en ProFix biomaterialen! De korting wordt door ons op de factuur verrekend. De korting geldt op bestellingen vanaf €250 (excl. BTW). 

Bestel nu
[Home Merken]

Lees meer over de merken in ons assortiment

[Home Teaser]

Bekijk ons aanbod en bestel direct

Webshop
 • "Het werken met de Zirkonzahn CAD/CAM oplossingen en de Prettau zirkonia heeft mijn bedrijf SmileDesign® Tandtechniek drastisch veranderd. Door het gebruik van de beste materialen in combinatie met slimme technologische innovaties en niet te vergeten een intensieve scholing van het personeel, presteren wij als nooit tevoren!"

  Bjørn Ginsberg Directeur-eigenaar, Smile Design Tandtechniek
 • "De passie voor mijn werk, vind ik terug bij Zirkonzahn. Enrico Steger loopt al jaren voorop met zijn visie op kwaliteit en ik ben deze visie gaan volgen. De workflow in mijn lab kan 100% digitaal door de 3d-gezichtscanner en digitale patiëntanalyse. Mijn klanten zijn voor mij heel speciaal en ik ben heel speciaal voor mijn klanten!”

  Gabriele Agosti Directeur, Dental Passion
 • "Onze patiënten verdienen een kwaliteitsprothese die niet van een natuurlijk gebit is te onderscheiden. Om deze reden gebruiken wij al jaren de EgimaLife+ prothese elementen vanwege de zeer natuurlijke uitstraling en de hoge slijtvastheid.”

  Fam. Varwijk TPP Varwijk, Oldenzaal & Enschede
 • "Reeds vele jaren is Memodent voor mij leverancier van uitzonderlijke producten waaronder Creation porselein. Een top product ontwikkeld door DE meester van individuele opbaktechniek Willi Geller. Ook voor mij een onmisbaar product voor de realisatie van natuurgetrouwe keramische restauraties."

  Erik Mentink Eigenaar, Oral Design Apeldoorn
[Home Cursussen]

Meld u aan voor onze webinars / cursussen

 • WEBINAR: 20 oktober, 19:00 - 19:30uur

  Prof. Dr. Gabi Chaushu: The predictability of using block allografts for bone augmentation

  Registreren
 • WEBINAR: 20 oktober, 19:30 - 20:00uur

  The use of cancellous block allografts for sinus augmentation with simultaneous implant placement in the atrophic maxilla

  Registreren
 • WEBINAR: 27 oktober, 19:00 - 19:30uur

  Dr. Kanyon Keeney: Patient acceptance of allografts - The predictability of using block allografts for bone augmentation

  Registreren
 • WEBINAR: 27 oktober, 19:30 - 20:00uur

  Dr. Kanyon Keeney: Graft selection for ridge augmentation

  Registreren
 • WEBINAR: 28 oktober, 20:00 - 21:00uur

  Dr. Tara Aghaloo: Advances in Hard and Soft Tissue Grafting

  Registreren
 • 23 & 24 april 2021

  Osteogenics 2021 Global Bone Grafting Symposium te Phoenix, AZ

  Meer info

Meest recente berichten

 • Nieuw: Creation LS & LS Press
  07 oktober

  Nieuw: Creation LS & LS Press

  Creation heeft onlangs het assortiment uitgebreid met de nieuwe lijn lithium disilicaat Cretion LS Press en een bijbehorende hierop perfect afgestemde Creation LS keramiek massa. Creation LS Press en Creation LS volgen de "Simply Brilliant"-filosofie van meester-ceramist Willi Geller welke zich al 30 jaar heeft bewezen. Met deze systematiek kan de tandtechnicus met grote voorspelbaarheid en zekerheid front- en molaarrestauraties vervaardigen: nu ook op lithiumdisilicaat!

  Lees meer
 • ASC Flex Ti-Base van Medentika
  06 oktober

  ASC Flex Ti-Base van Medentika

  De titanium base met gehoekt schroefgat is speciaal ontwikkeld voor complexe prothetiek. Voor ongunstig geplaatste implantaten of esthetisch veeleisende casussen, is het nu mogelijk het schroefkanaal in de orale richting te verschuiven, of de schoorsteenhoogte van het abutment in vier verschillende hoogtre aan te passen, afhankelijk van de individuele patiëntsituatie.

  Lees meer
 • OSSIX® Bone
  01 september

  OSSIX® Bone

  OSSIX® Bone: botopbouwen zonder het gebruik van botkorrels.

  Lees meer
;