OSSIX® Plus

Het OSSIX® Plus resorbeerbare membraan is een natuurlijk – via suikers – cross linked collageen membraan geschikt voor alle Guided Bone Regeneration en Guide Tissue Regeneration procedures.

Sinds 2001 op de markt - 
Meer dan 110 wetenschappelijke publicaties

Het OSSIX® Plus collageenmembraan is sinds de lancering in 2001 in honderdduizenden casussen wereldwijd toegepast. Met ruim 115 peer-reviewed publicaties behoort OSSIX® Plus tot de wetenschappelijk best gedocumenteerde barrièremembranen op de markt.

Unieke niet-chemische cross linking voor lange barrièretijd
De unieke, gepatenteerde GLYMATRIX® cross linking technologie zorgt voor een bio-programmering welke garandeert dat OSSIX® Plus de barrièrefunctionaliteit gedurende 4-6 maanden kan behouden: voldoende tijd voor botdefecten om een optimale botregeneratie (botvorming) te bereiken.

Blootliggen in de mond met behoud van barrièrefunctie
De cross-linking is zodanig bestand tegen resorpsie dat OSSIX® Plus bloot kan liggen in de mond, zonder het verlies van de barrièrefunctie gedurende 3 tot 5 weken. Dit geeft voldoende tijd om de eerste kritieke weken van wondgenezing door te komen. Ideaal bij socket preservation met open genezing of botaugmentaties met gevaar voor vroegtijdige dehescentie van de gingiva.

Barrièrefunctie met echte ossificatie

Ossificatie (ook wel osteogenese of beenvorming genoemd) is een proces waarbij het ontstaan van de bot wordt bedoeld. OSSIX® Plus is het enige barrièremembraan dat ossificeert. OSSIX® Plus is na een aantal maanden na het aanbrengen nog steeds zichtbaar aanwezig. De residuen kunnen gewoon blijven zitten, want op termijn worden deze omgevormd in patiënteigen bot.

Nu starters aanbieding 3+1
Combinaties van verschillende formaten zijn mogelijk: het voordeligste product is gratis. Bestel via de website 4 stuks en wij zullen de korting op de factuur juist verwerken.

Bestel nu
Pluspunten
  • Behoud van barrièrefunctie 4-6 maanden
  • Behoud barrièrefunctie 3-5 weken bij expositie
  • Voldoende tijd voor optimale regeneratie van botdefecten
  • Excellente handling-eigenschappen
  • Porcine type I collageen, biedt excellente biocompatibiliteit
  • 100% natuurlijke cross-linking door GLYMATRIXTM technologie