Over Memodent

Iedereen moet kunnen kiezen voor een blijvend goed gebit. Memodent levert daarom alleen kwalitatieve producten, zodat professionals als jij hun vak vol vertrouwen kunnen uitvoeren. Samen bieden we zekerheid voor de patiënt. 

Memodent is in 1988 opgericht door Willem Domburg. In 2011 heeft de tweede generatie - Lorentz Domburg - het bedrijf overgenomen. Bij de oprichting, lag de focus vooral op de tandtechniek, waarna begin deze eeuw de implantologie erbij is gekomen. Memodent is uitgegroeid tot een autoriteit op haar vakgebieden en de enige in Nederland en België met een dergelijk - klinisch bewezen superieur - pakket aan merken. Wij zijn dé partner waarbij je terecht kan voor een brede keuze aan kwalitatieve producten met een goed en efficiënt advies.  

Van botbopbouw en membraantechniek, via implantaat en abutment naar een esthetisch én functioneel hoogwaardige tandrestauratie: de overlap tussen de disciplines implantologie, tandprothetiek en tandtechniek (en hiermee samenhangend CAD/CAM) is zeer sterk aanwezig. Memodent heeft de benodigde producten en de jarenlange kennis en ervaring in huis om jou hierbij optimaal te bedienen.


Kwaliteit is een keuze

‘Toegewijd aan zekerheid’ verwoordt onze missie. Wij willen de patiënt een keuze bieden en zekerheid geven. Dit doen wij door consistent goede producten te leveren, zodat professionals als jij hun klanten kunnen adviseren en hun vak vol vertrouwen kunnen uitvoeren. Memodent wil samen met haar klanten een zo hoog mogelijk kwaliteitsniveau behalen voor de patiënt. Dit doen wij niet alleen door goede producten te leveren, maar ook door als kennispartner te fungeren.  

De toewijding vind je terug in de bezieling voor ons mooie vakgebied en de betrokkenheid bij jou als klant. Wij willen jou (en jouw patiënt) helpen om verstandige keuzes te maken. Bestellen gaat het snelst via de webshop, maar wij zijn er altijd om te adviseren over onze producten van hoge kwaliteit. Daarnaast organiseren we regelmatig cursussen om jouw kennis en vaardigheden te trainen. We willen via een persoonlijke benadering onze klanten blijven helpen met het best passende kwaliteitsproduct.  

Memodent. Toegewijd aan zekerheid.