[Home Hoofdafbeelding tekst]
Toegewijd aan zekerheid

Zoek direct of voer een artikelnummer in
[Home Iconen lijst]
[Home Infotekst]

Kwaliteit is een keuze

Memodent is uw kennispartner en leverancier van kwaliteitsproducten op het gebied van biomaterialen, implantologie, CAD/CAM en tandtechniek. Wij vinden dat iedereen moet kunnen kiezen voor een blijvend goed gebit. In een markt die steeds meer voor snel en goedkoop gaat, kiezen wij dan ook bewust voor kwaliteitsproducten en gedegen advies.

Goede producten zorgen ervoor dat u als professional uw werk vol vertrouwen kunt uitvoeren en dat we samen zekerheid kunnen bieden aan de patiënt. Door goede producten te leveren en als kennispartner te fungeren, biedt Memodent een hoog kwaliteitsniveau aan jou en je patiënt.

U gaat toch ook voor het beste? Bestel via de webshop of schrijf u in voor één van onze cursussen.   

Over ons Contact
[Home Product tekst]

Hoogwaardige medische mondkapjes: Made In Süd-Tirol

De DeMedici Medische gezichtsmaskers zijn drielaagse medische gezichtsmaskers, getest volgens de Europese norm EN 14683:2019 met een filterefficiëntie van meer dan 99,5%. Door de gehanteerde criteria voldoen de maskers aan de normen type II en IIR en zijn ze dus geschikt voor gebruik door medisch personeel en dus ook voor gebruik in de tandartspraktijk. Nu te bestellen bij Memodent. 

Meer info
[Home Merken]

Lees meer over de merken in ons assortiment

[Home Teaser]

Bekijk ons aanbod en bestel direct

Webshop
 • "Het werken met de Zirkonzahn CAD/CAM oplossingen en de Prettau zirkonia heeft mijn bedrijf SmileDesign® Tandtechniek drastisch veranderd. Door het gebruik van de beste materialen in combinatie met slimme technologische innovaties en niet te vergeten een intensieve scholing van het personeel, presteren wij als nooit tevoren!"

  Bjørn Ginsberg Directeur-eigenaar, Smile Design Tandtechniek
 • "De passie voor mijn werk, vind ik terug bij Zirkonzahn. Enrico Steger loopt al jaren voorop met zijn visie op kwaliteit en ik ben deze visie gaan volgen. De workflow in mijn lab kan 100% digitaal door de 3d-gezichtscanner en digitale patiëntanalyse. Mijn klanten zijn voor mij heel speciaal en ik ben heel speciaal voor mijn klanten!”

  Gabriele Agosti Directeur, Dental Passion
 • "Onze patiënten verdienen een kwaliteitsprothese die niet van een natuurlijk gebit is te onderscheiden. Om deze reden gebruiken wij al jaren de EgimaLife+ prothese elementen vanwege de zeer natuurlijke uitstraling en de hoge slijtvastheid.”

  Fam. Varwijk TPP Varwijk, Oldenzaal & Enschede
 • "Reeds vele jaren is Memodent voor mij leverancier van uitzonderlijke producten waaronder Creation porselein. Een top product ontwikkeld door DE meester van individuele opbaktechniek Willi Geller. Ook voor mij een onmisbaar product voor de realisatie van natuurgetrouwe keramische restauraties."

  Erik Mentink Eigenaar, Oral Design Apeldoorn
[Home Cursussen]

Meld u aan voor onze webinars / cursussen

 • WEBINAR: 4 mei, 21:00 - 22:30 uur

  Enhancement of the peri implant tissues towards a biologically - oriented aesthetic(s) restoration at the smile zone - Part 3 of 4, Dr. Peter Randelzhofer

  Registreren
 • WEBINAR: 5 mei, 14:00 - 18:00 uur

  Live surgery! Lateral Augmentation: a New Approach with Cross-Linked Collagen Biomaterials, Dr. Roberto Abundo

  Registreren
 • WEBINAR: 12 mei, 19:00 - 20:30 uur

  Protecting the Bone around Dental Implants: Preserving Support and Esthetics, Dr. David Barack

  Registreren
 • WEBINAR: 19 mei, 19:00 - 19:30 uur

  Stability and volumetric changes of acellular dermal matrix. What can we expect? Dr. Gonzalo Blasi

  Registreren
 • WEBINAR: 19 mei, 19:30 - 20:00 uur

  Soft Tissue Wound Healing and its Clinical Significance, Prof. Dr. George Goumenos

  Registreren

 • WEBINAR: 19 mei, 19:00 - 20:30 uur

  Clinical Discussion: Slow resorbing vs fast resorbing bio materials Dr. Rodrigo Neiva and Dr. Francisco Marchesani

  Registreren
 • WEBINAR: 26 mei, 19:00 - 20:30 uur

  Minimally Invasive Techniques for GBR Procedures by Dr. Frederic Kauffmann

  Registreren

Meest recente berichten

 • Amber Mill freesblokjes
  02 december

  Amber Mill freesblokjes

  Nieuw in ons assortiment zijn de Amber Mill glaskeramiek freesblokjes (lithiumdisilicaat) van de Zuid-Koreaanse fabrikant HASS. De blokjes zijn vervaardigd middels de nieuwe Nano-Lithium-Disilicate-Technologie (NLD) en biedt de volgende voordelen:

  Lees meer
 • InterOss bovine xenograft
  01 december

  InterOss bovine xenograft

  Vanaf heden verkrijgbaar: InterOss bovine xenogene botkorrels voor botaugmentaties. InterOss® is een natuurlijk hydroxyapatite botsubstituut afkomstig van Australisch runderbot en wordt geproduceerd door de Amerikaanse firma SigmaGraft. De korrels zijn goed te vermengen met allografts of bioglass om zodoende een goede verhouding te creëren tussen vitaliteit en volumestabiliteit op lange termijn van het te regenereren bot.

  Lees meer
 • Nieuw: Creation LS & LS Press
  07 oktober

  Nieuw: Creation LS & LS Press

  Creation heeft onlangs het assortiment uitgebreid met de nieuwe lijn lithium disilicaat Cretion LS Press en een bijbehorende hierop perfect afgestemde Creation LS keramiek massa. Creation LS Press en Creation LS volgen de "Simply Brilliant"-filosofie van meester-ceramist Willi Geller welke zich al 30 jaar heeft bewezen. Met deze systematiek kan de tandtechnicus met grote voorspelbaarheid en zekerheid front- en molaarrestauraties vervaardigen: nu ook op lithiumdisilicaat!

  Lees meer
;